For feig til å være ærlig!

En tanke jeg har er at gutter er for feige til å være ærlige... hvert fall gutter jeg møter i mitt liv!!

Det å like noen er vanskelig... kjærlighet er vanskelig...

Dette innlegget kommer selvfølgelig av en grunn. Jeg hang jo litt med en fyr en periode før jeg reiste til Brasil. Han var virkelig ikke min type, men det var likevel noe med han som gjorde at han plutselig fikk en liten plass i hjertet mitt! Pluss at det har jo ikke akkurat fungert så bra med "min type" gutter, så jeg tenkte derfor at det kunne være en veldig fin ting at han ikke var min type! Heldigvis så var hjertet mitt fortsatt ganske lukket denne perioden jeg var med han... jeg var ikke klar!! Men jeg var veldig klar for å bare se hva som kunne skje...

Så tok jeg det valget å reise hit og det ble da veldig naturlig og bare "avslutte", være venner for så å se hva som var der når jeg kom tilbake..

Men jeg har brukt en del tid på å tenke på han mens jeg har vært her og ved at han har oppført seg veldig merkelig har det ført til at jeg har tenkt enda mere på han, mer enn jeg har ønska!

Det har vært veldig lite kontakt og jeg har forstått det som at mye av grunnen var at det var vanskelig for han å ha kontakt da jeg var så langt borte og han ville ikke bruke masse tid på å tenke på meg og savne meg fordi det var så vanskelig!

Dette har jeg stilt spørsmål ved mange ganger?! Magefølelsen har fortalt meg at det bare er en unnskyldning for noe annet! Men siden jeg virkelig ikke stoler på kjærlighet så har jeg prøvd å tenke at det kanskje bare er jeg som er negativ... og igjen prøvd å tenke at det kan jo faktisk hende det er ærlighet det som blir sagt.

Men så kommer jo selvfølgelig den dagen der du får det mitt i fleisen at det er bullshit!! Og selvfølgelig random gjennom sosiale medier!

Hva er greia? Er vi nå kommet ditt at mennesker ikke er verdt en ærlig samtale lenger? Er vi virkelig der at vi bare skal finne ut ting gjennom sosiale medier? Hvis det er sånn det har blitt så må jeg ærlig innrømme at jeg ikke liker sosiale medier!!

Jeg tror faktisk at mange gutter ikke mener å såre på denne måten. Jeg tror som sagt de er for feige til å være direkte og ærlig, fordi de nettopp, ikke vil si noe som sårer!! De vil beskytte oss! Men faen, slutt å tenkt at vi trenger å bli beskytta!!!

Det er som ett plaster... mye bedre å rive det av fort, enn å pine seg selv ved å dra det av langsomt!

Det har jo ikke akkurat vært sånn at jeg har visst hva jeg har ønsket/følt for denne gutten, men jeg har brukt mye energi på å gruble over dette... så det er i grunn det som sårer meg nå!! Ikke at han har funnet noen. For jeg ønsker han virkelig alt godt :-)

Men igjen, jeg skal fortsette å stole på magefølelsen min. Når jeg mistenker at ting er bullshit, så er det som regel det!! Ja jeg er negativ til kjærligheten, men med god grunn, så det skal jeg nå fortsette med!

Så skal jeg fortsette å håpe at gutter i mitt liv, nåværende og de som dukker opp velger å rive av mine plastre, ikke beskytte meg!!!

Jeg skal ikke hate kjærligheten fordi den er noe av det mest fantastiske på jord...

Jeg skal fortsette å stole på kjærligheten til meg selv, min familie og mine venner<3

3 kommentarer

31.07.2017 kl.06:59

Det var riktig skrevet Angelina man må nok bare stole på seg selv.❤️❤️Klem

Fabio

08.08.2017 kl.03:05

Infelizmente acaba acontecendo dessa forma. Mas vale pensar que é muito bom ver uma pessoa que gostamos ser feliz.

angelinahappy

15.08.2017 kl.03:31

Fabio: rsrs. Sim! Mas Nao o amava:)

Skriv en ny kommentar

angelinahappy

angelinahappy

27, Vestre Toten

Utdannet barnevernspadagog og har hatt mange spennende erfaringer med jobb på atferdsinstitusjon, skole og asylmottak! For og ikke glemme livserfaring:) For tiden har jeg tatt en pause fra A4 livet.. Nå jobber og lever jeg i Rio de Janeiro i Brasil<3

Kategorier

Arkiv

hits