Gjestfrihet<3

Jeg har nå vært på reise en liten stund og hatt mange fine opplevelser!!

Jeg har jo besøkt noen nordmenn på ett bitte lite sted som heter Moitas:) Moitas er ett fantastisk sted! Det er virkelig på bygda, så fikk jo også en del uhyggelige møter med frosker, gresshopper og kakkerlakker! Første natta turte jeg ikke sove alene, så da fikk jeg sove i hengekøye ved senga til Gunnar og Macilene ❤ de har bygd seg hus ved siden av huset til Macilene sin familie. Så jeg ble godt kjent med alle sammen! For en familie!

Altså... det er ingen tvil om at de har mye mindre enn oss i Norge.. men de har likevel mye mer å gi! Høres kanskje ut som jeg dømmer alle nordmenn, men jeg påstår faktisk at alle de menneskene jeg har møtt her, familie, venner eller tilfeldige gir mye mer kjærlighet og omsorg!

Jeg har blitt servert masse deilig mat, kaker og drikke... jeg har fått masse gode klemmer, masse flotte smil, hjelp til å rydde rommet mitt for insekter hver kveld osv osv.

Da vi var ute å spiste på en restaurant kommenterte jeg en koselig lampe som var der.. dagen etter undra jeg meg over at Junior ikke var til stede i løpet av dagen. Junior er broren til Macilene og han var alltid rundt og fiksa ting for oss. Hentet kokosnøtter, kuttet dem så vi kunne drikke, fiska fisk og tilbereda de. Men denne dagen så jeg han ikke... da han kom på kvelden skjønte jeg hvorfor. Han hadde vært å henta materialer (palme av noe slag tror jeg) og laget lampe til meg 😊 jeg er så takknemlig!! Det at han brukte hele dagen sin på å gi meg en sånn gave, det er snilt det!

Å få møte mennesker som dette, er det som gjør det å reise helt fantastisk!!

Tusen takk for solnedgang, båttur, hengekøyekos, gode måltider, god øl, herlig caipirinha, lek med barna, avslapning og all gjestfrihet!!! Takk for at det finnes mennesker på denne jord som har store hjerter med plass til alle type mennesker på jord<3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

angelinahappy

angelinahappy

27, Vestre Toten

Utdannet barnevernspadagog og har hatt mange spennende erfaringer med jobb på atferdsinstitusjon, skole og asylmottak! For og ikke glemme livserfaring:) For tiden har jeg tatt en pause fra A4 livet.. Nå jobber og lever jeg i Rio de Janeiro i Brasil<3

Kategorier

Arkiv

hits