Aktiv i Rio :D

Jeg er en person som er veldig avhengig av å ha gode venner rundt meg. Jeg er jo en ubersosial person som ofte trenger selskap :) Derfor er jeg veldig glad for at jeg faktisk har ett par gamle venner her i Brasil :) I helgen hadde jeg gleden av å møte begge to. Tina og Ruan!

Tina tilbringte jeg hele helgen min med <3 Kjæresten hennes var på SUP-konkurranse/tur så vi har rett og slett hatt en jentehelg! Fredag hadde vi masse å ta igjen, det er klart det er mye å fortelle når vi ikke har sett hverandre på over to år. Jeg setter så pris på å ha en venninne her som jeg kan snakke med om alt, ha det gøy med, bare slappe av og oppleve ting sammen med <3 Tina er veldig aktiv her i Rio, så jeg vet jeg kommer til å oppleve masse fint sammen med henne!Lørdag var det tid for å være litt mer aktive. Ei veldig hyggelig jente ved navn Jeanette var også med:) Jeg spurte Tina om det var mye gress/jungel, men hun lovet at det ikke var det. (Vi har begge noen minner fra en tidligere tur) Jeg er jo ikke så veldig glad i krypdyr/innsekter! Tina forsikra meg om at dette var en greit tur og en litt kortere/lett tur! Turen gikk til ett sted som heter Horto :) Da var det først ett godt stykke med sykling. Og jada her ble det brått sykling midt i byen, i den brasilianske, GALE trafikken. Men jeg hang på :P Så var det litt gåìng oppover fjellsiden før det ble sti og litt klatring :) Og midt i denne flotte naturen åpnet det seg og ett fantastisk fossefall var å se! Det ble selvfølgelig bading og bilder :)

      

På søndag så koste vi oss på stranda. Skravling, lesing og Tina padla en tur. Det var her jeg møtte Ruan min gamle venn og vi gikk en hyggelig tur langs stranda:) Vi var også en tur innom ett hippiemarked :) Jeg kjøpte faktisk ikke noe denne gangen, men det er hver søndag så jeg vet jeg kommer til å bruke en del penger der :P

De siste dagene har vi fått satt litt mer rutine på ting her "hjemme" også. Jeg jobber fra mandag-fredag. Noen dager morgenen som da vil si 08-13, andre dager ettermiddag 13-18. Må si jeg begynner å elske hverdagen min her... Jobber jeg ettermiddag er jeg en tur på stranda og koser meg på dagen! Begynner å bli kjent i området så jeg tar ofte med meg Iris ut på tur. I park, på cafè eller lignende :)

Sånn her starter jeg så og si hver dag...

Amor para voce <3 

  

Én kommentar

Turid

11.05.2017 kl.07:47

Så fint du har det Angi fin natur også ikke rart du koser deg 😍Men vær forsiktig også veldig glad i deg❤️Klem

Skriv en ny kommentar

angelinahappy

angelinahappy

27, Vestre Toten

Utdannet barnevernspadagog og har hatt mange spennende erfaringer med jobb på atferdsinstitusjon, skole og asylmottak! For og ikke glemme livserfaring:) For tiden har jeg tatt en pause fra A4 livet.. Nå jobber og lever jeg i Rio de Janeiro i Brasil<3

Kategorier

Arkiv

hits