En herlig arbeidsdag:)

I dag skulle Magda ha sin første hele dag på jobb, så Anders og jeg var i nærområdet med bebisen, slik at hu fikk pupp inni mellom:)

Jeg fikk derfor ett godt innblikk i hvordan en privat skole er her i Brasil. PUC (Pontificia Universidade Católica do Rio de Janiero) har ca 10 000 studenter og de har så og si alle studieretninger bort sett fra medisin. Det er ikke noe særlig pengestøtte å få her dessverre, så dette er noe de jobber veldig hardt for å få til! Det er noen få som er heldige og får noe pengestøtte. (Heldige?! Altså det er jo de mest utsatte i samfunnet, men det er jo rene lottokupongen å få utdanning!)

Vi gikk også til Jardim Botânico:) der var det utrolig fint!! Det som er så fint med Rio er at man i ett sekund er på en masete bilvei full av folk og i neste er man i en rolig botanisk hage!

Det ble MYE gå'ing på oss. Altså sånn er det bare her... det er i grunn korte avstander og raskere å gå enn buss/taxi. Men legga mine blir slitne! Haha!

Etter "arbeidsdagen". Vanskelig å kalle det arbeid da det var en så hyggelig dag..

Men hvert fall så sku jeg bli overlatt til meg selv igjen. Jeg fikk vite hvor og hvilken buss jeg sku ta... men jeg slapp ikke på den bussen og skjønte ikke helt hvorfor! Men jeg fikk gjort meg litt forstått og jeg forsto til slutt at den siste hadde gått for dagen. Så da ble det taxi da:p

men for å komme meg helt frem til Tina måtte jeg lete og gå litt igjen. Altså Rio føles såååå stort, jeg bor i Catetè, vært i Gávea, leblon, Botafogo, Copacabana og Ipanema. Forvirrende?! ja!! Men hører de sier her at etter hvert kommer jeg til å være så kjent at alt føles lite;) vi får sjå da veit du...

jeg kom meg hvert fall trygt og på egen hånd frem til Tina som bor helt fantastisk til midt mellom Copacabana og Ipanema!!

Tid for helg med masse kult😊

Amor para voce<3

4 kommentarer

06.05.2017 kl.13:58

Høres ut som du har det bra Angelina!😄👍

06.05.2017 kl.14:21

Hei ja du klarer det du men vær forsiktig👍Men du verden så flott det er der 😄😄klem

Stig

08.05.2017 kl.10:31

Hei ser ut å høres ut som du har det veldig fint. ville nå bare informere deg om at jeg ble pappa igjen torsdag 4 mai kl 0813. lykkelig som bare det .

angelinahappy

09.05.2017 kl.05:03

Stig: åååååå gratulerer!!!:-) så koselig!! Stor klem fra meg!

Skriv en ny kommentar

angelinahappy

angelinahappy

27, Vestre Toten

Utdannet barnevernspadagog og har hatt mange spennende erfaringer med jobb på atferdsinstitusjon, skole og asylmottak! For og ikke glemme livserfaring:) For tiden har jeg tatt en pause fra A4 livet.. Nå jobber og lever jeg i Rio de Janeiro i Brasil<3

Kategorier

Arkiv

hits