Mitt nye hjem!

Etter å ha sovet en natt i "min" nye seng, hilst på min "familie" og sett nabolaget mitt har mange inntrykk rukket å synke inn...

Først og fremst er jeg veldig stolt av at jeg valgte det her og turte å reise alene! Det var rart å komme frem hit og veldig rart å legge seg alene i alle disse nye omgivelsene, men jeg føler meg ikke ensom! Og det er så godt! Jeg vet at grunnen til at jeg ikke føler meg ensom på tross av at jeg er alene, er fordi jeg har det opprinnelig bra med meg selv. Ingen følelse er bedre enn det. Man kan ha det så fint og flott med andre, men det er ikke før man har det bra med seg selv man virkelig vet hva det vil si å være lykkelig!

Jeg var veldig nervøs for å møte denne familien jeg sku bo hos. Var de sure? Var de strenge? Var de gale? Men heldigvis så hadde magefølelsen min rett og de er sosiale og utrolig hyggelige! De har tatt meg så utrolig godt imot <3 og søteste lille frøkna er bare helt nydelig og jeg gleder meg masse til å tilbringe tid med henne!

Jeg trodde Catetè var en plass i ingenmannsland... men da tok jeg feil! I dag har Magda tatt meg med ut i byen og tro meg, jeg hadde gått meg bort på to min hvis jeg gikk alene! Dette er egentlig noe jeg er litt glad for... jeg trenger ikke reise noe lenger enn utenfor døra for å finne liv og kultur :-)

I morgen skal jeg sjekke ut en gruppe som driver med yoga hver morgen i strandbukten her. Håper det er noe som frister til gjentakelse da jeg ikke kan forestille meg enn bedre måte å starte dagen på:)

Jeg fikk ett spørsmål i dag om hva jeg skal gjøre når jeg går ut på noe, om jeg skal henge med noen? Svaret mitt er helt enkelt... nei. Altså selvfølgelig blir jeg kjent med folk etter hvert og jeg har noen fantastiske mennesker jeg kjenner her fra før, men jeg skal kose meg alene også! Gå ut, sitte på en cafè, sitte i parken å lese en bok, gå langs havet, titte på alle menneske... bare nyte!, nyte livet!

2 kommentarer

stig

03.05.2017 kl.09:06

Se der ja Angelina;) dette ser jo bra ut å jeg er glad for at reisen gikk fint for deg:) vi savner deg på jobb men er jo først å fremst veldig glad for at du har kommet deg på plass å at det er bra med deg.

tenker på deg å ønsker deg masse lykke til med din nye tilværelse. kommer til å fortsette lesing av blogg så keep up the good work.

Stor klem fra Stig

angelinahappy

03.05.2017 kl.23:38

stig: takk Stig! Jeg savner faktisk jobben litt allerede også:) og ikke minst dere :-) jeg skal holde deg oppdatert vettu! Kos deg på jobb! Og jeg venter på å høre fra deg om når du blir pappa:)
Klem

Skriv en ny kommentar

angelinahappy

angelinahappy

27, Vestre Toten

Utdannet barnevernspadagog og har hatt mange spennende erfaringer med jobb på atferdsinstitusjon, skole og asylmottak! For og ikke glemme livserfaring:) For tiden har jeg tatt en pause fra A4 livet.. Nå jobber og lever jeg i Rio de Janeiro i Brasil<3

Kategorier

Arkiv

hits