Jeg reiser alene...

Da sitter jeg på Gardermoen og er klar for å begynne på min reise...

klar er vel kanskje å ta i!!! Linda forlot meg nettopp og jeg er nå for første gang mutters alene på en flyplass :O altså akkurat nå begrip je itte at je skal fly alene i 13 timer! Men for å få fulgt drømmene sine så må man som regel ut av komfortsona. Det kommer til å være verdt det:-) bare en hel dag med ett rent helvete først!

Jeg er ikke en person som sliter noe spesielt med angst... men i slike situasjoner så kommer det! Redsel, dødsangst, you name it. Kjenner jeg får så vondt av de som virkelig sliter med angst og opplever dette omtrent daglig. All ære til dere for at dere kommer dere igjennom det gang etter gang. <3 dere er sterke!

Det har vært ett følelsesladd døgn da jeg har sagt ha det (eller vi sees som mamma sier) til alle rundt meg. Det er vondt å vite at man skal være uten alle sine nære og kjære så lenge! Men det viktigste for meg er at alle har det bra mens jeg er borte, så pass på dere selv og hverandre <3

Så lenge det ikke blir terror, flykapring, flystyrting, nødlanding, je finn fram og je itte drekk meg for full så er jeg i Rio de Janiero ca 01:00 i norsk tid!:-)

Com amor, Angelina!

Én kommentar

Askepott88

02.05.2017 kl.00:13

Lykke til på eventyret ditt :D Skal se det her kommer til å bli en super opplevelse og minne for livet :D

Skriv en ny kommentar

angelinahappy

angelinahappy

27, Vestre Toten

Utdannet barnevernspadagog og har hatt mange spennende erfaringer med jobb på atferdsinstitusjon, skole og asylmottak! For og ikke glemme livserfaring:) For tiden har jeg tatt en pause fra A4 livet.. Nå jobber og lever jeg i Rio de Janeiro i Brasil<3

Kategorier

Arkiv

hits