Ett helt halvt år <3

De to siste ukene har jeg virkelig tenkt så mye at jeg kjenner det knaker i hodet.

Jeg fikk jo ett jobbtilbud på Reinsvoll sykehus. 100% vikariat. Noe jeg takket ja til på tlf. Men så to dager senere fikk jeg ett tilbud fra en norsk familie som bor i Brasil:-) tenkte at det kunne bli vanskelig, pga jobb her, og en pusekatt jeg ikke kan være borte fra så lenge!

Men så skjer det noe utrolig trist... jeg får en beskjed om at min nydelige Chama har blitt påkjørt med døden til følge. Jeg ble så lei meg, dro rett til dyrlegen. Ble plassert på ett rom og pus ble bært inn i ett teppe. Jeg var vel på det rommet godt over en time. Kosa, klappe, snakka og hadde den på fanget. Det har jo i lange perioder kun vært meg og pus, og hu har virkelig vært mitt selskap og min trygghet. Jeg synes det er så vondt at mitt hjem, der det er meg og pus og trygt plutselig ble til ett sted det var trist å være! Ingen som sto i vindu når jeg parkerte utenfor, ingen som kom løpende mot meg når jeg låste meg inn døra, ingen som klora på soveromsdøra når jeg hadde lagt meg, ingen som kom hoppende i fanget mitt for å passe på meg/kose når jeg gråt</3 Chama vil bli veldig savnet! Aldri hatt en katt med så mye personlighet, så det får aldri blitt det samme.

Jeg begynte jo brått å tenke at jeg nå faktisk hadde en mulighet til å reise, i det minste vurdere det. Jeg ringte Reinsvoll og forklarte situasjonen og spurte om jeg kunne få litt betenkningstid. Og de var så snille at jeg fikk hele påsken til å bestemme meg.

Først og fremst måtte jeg vurderte alt det økonomiske. Som jeg fort fant ut at ikke var noe problem, da jeg fikk mulighet til å leie ut huset for 6 måneder. Men så var det alle andre vurderinger...

-takke nei til en trygg jobb?

-kan jeg stole på de jeg skal reise til?

-får jeg meg ny jobb når jeg kommer tilbake?

-fly alene? (Har jo litt flyskrekk)

-være borte fra alle mine nære og kjære i så lang tid!?

Etter mange vurderinger, så bestemte jeg meg for å reise til Brasil :)

Jeg tenker at ett sånt tilbud jeg har fått nå dukker ikke opp ofte og jeg er faktisk i en livssituasjon nå der jeg ikke må ta hensyn til noen andre enn meg selv i hverdagen. Ja jeg tar noen sjanser og satser på at alt ordner seg, både i Brasil og med jobb når jeg kommer hjem. Yolo!:)

Det er også en annen hemmelighet jeg har holdt litt på om singellivet mitt... jeg har den siste tiden hengt litt med en fyr. Jeg sa ja til å møte denne fyren fordi han virkelig ikke var min type!! Men det ble jo til at vi møttes igjen og igjen... og så slo det meg, (da det plutselig var han det var helt naturlig å ringe da jeg var lei meg for pus, savna han da jeg ikke så han på mange dager) at shit, jeg bryr meg jo masse om han og han har på en eller annen måte klart å snike seg innpå meg! Han er en fantastisk snill fyr som virkelig bryr seg om mitt beste. Og det er så koselig <3 men vi er "bare venner" og nå skal jo jeg ut å reise og så... men jeg setter hvert fall stor pris på at jeg er så heldig og får møte sånne flotte mennesker :)

Jeg er klar for to uker full av stress for å bli klar til avreise, siden jeg reiser allerede 1. Mai:) håper jeg også får tid inni mellom slaga til å være med alle mine nære og kjære <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

angelinahappy

angelinahappy

27, Vestre Toten

Utdannet barnevernspadagog og har hatt mange spennende erfaringer med jobb på atferdsinstitusjon, skole og asylmottak! For og ikke glemme livserfaring:) For tiden har jeg tatt en pause fra A4 livet.. Nå jobber og lever jeg i Rio de Janeiro i Brasil<3

Kategorier

Arkiv

hits