Har du lyst har du lov!

Denne uka bor jeg på hotell. Helt konge bort sett fra at det ikke er varmt vann i dusjen! Det som er veldig godt med å være her er at det er ingenting jeg MÅ eller BØR (etter endt arbeidsdag). Selv om man har tid hjemme til å bare slappe av, så føler man alltid på at det er noe man burde gjøre. Vaske klær, fikse noe, besøke noen osv. Men her... kan jeg faktisk ligge på senga uten dårlig samvittighet!! Jeg er opptatt av at man skal kose seg og ikke tenke så mye hele tiden. Kan trygt si at det har tatt litt vel av disse dager. Her er beviset på dette....


 Jeg kjenner faktisk at jeg får litt vondt i magen nå når jeg får det frem svart på hvitt. Men jeg har lova å være ærlig på denne bloggen og det tenker jeg å holde. Altså all denne maten, liggi mye i senga og ikke vært på trening kan fort føre til litt dårlig samvittighet.

MEN det er lov å kose seg! Hvor går grensa!?! Jeg mener at en gang i blandt så må man bare "Har du lyst har du lov!" Man kan ikke hele tiden tenke på hva man bør gjøre, hva er sunt, hva forventes av meg, hva er riktig og hva er galt. Noen ganger må man lære seg til Å gi litt mere faen! 

Jeg skal kose meg med alt mulig dritt, slappe helt av å gjøre det som faller meg inn resten av denne uka, så skal jeg gå litt inn igjen i boksen fra mandag igjen:) For det er nå faktisk sånn at over tid så føler jeg meg bedre når jeg gjør mine plikter, spiser sunt og trener! 

Her kommer også meg helt usensurert... klar for senga og ønsker alle en god natt!:) 

3 kommentarer

nr73

22.03.2017 kl.22:52

Dette såg godt ut! kos deg :)

angelinahappy

23.03.2017 kl.07:38

nr73: takk:)

Turid

23.03.2017 kl.07:22

Ja kos deg det har du virkelig fortjent👍

Skriv en ny kommentar

angelinahappy

angelinahappy

27, Vestre Toten

Utdannet barnevernspadagog og har hatt mange spennende erfaringer med jobb på atferdsinstitusjon, skole og asylmottak! For og ikke glemme livserfaring:) For tiden har jeg tatt en pause fra A4 livet.. Nå jobber og lever jeg i Rio de Janeiro i Brasil<3

Kategorier

Arkiv

hits