Det ene kjønnet er mer verdt!

Gratulerer så mye med kvinnedagen til alle dere fantastiske kvinner :) De unge, de eldre, de smale, de tykke, de lykkelige, de ensomme, alle dere som har valgt å dele livet deres med en mann, men ikke minst til de som er alene å trives med det =) 

For det er faktisk sånn at jeg lurer litt på hva dagens kvinner trenger menn til!? Mange kvinner i dag klarer seg faktisk helt fint uten! Mange kvinner gjør alt fra å vaske, brette klær til og mekke, måke og skifte dekk på bil selv. Imponerende hva!? 

Til og med jeg overlever og ser at ting kan fungere alene. Ja man blir kanskje sær, men jeg liker de sære;) Jeg har selvfølgelig ett stort ønske om barn etter hvert... men vet du hva!? Det kan jeg også få til alene!!;) Utrolig hva vi får til! Jeg vil gjerne adoptere en gang. Det er utrolig vanskelig som enslig, men det er mulig. Man får til det man vil. 

Mange tenker at man trenger en mann for å føle seg bra, få selvtillit osv. Men det ligger i oss selv!!! Dette er noe man ved masse leting kan finne helt på egenhånd. Blir kjent med deg selv, dine følelser og hva du trenger og lev deretter. Helt utrolig hva man kan lære om seg selv<3 

Slapp av alle menn... jeg synes dere er gode å ha inni mellom <3 Dere er bare ingen nødvendighet ;) 

Det er så bra at vi har en dag for å markere oss damer. Damer er sterke, smarte, flotte og NØDVENDIGE<3 

Koser meg med oppvasken og sier GRATULERER til alle kvinner :D 

3 kommentarer

Turid

08.03.2017 kl.21:06

Ja du får sagt det du Angelina.bra skrevet

Victoria Larsen

08.03.2017 kl.21:24

Jeg håper du får en fin onsdagskveld :-)

angelinahappy

08.03.2017 kl.21:58

Victoria Larsen: tusen takk:) god onsdag til deg også!!

Skriv en ny kommentar

angelinahappy

angelinahappy

27, Vestre Toten

Utdannet barnevernspadagog og har hatt mange spennende erfaringer med jobb på atferdsinstitusjon, skole og asylmottak! For og ikke glemme livserfaring:) For tiden har jeg tatt en pause fra A4 livet.. Nå jobber og lever jeg i Rio de Janeiro i Brasil<3

Kategorier

Arkiv

hits