Vær ærlig med deg selv og omverden! Drop the mask!

I dag våknet jeg med en litt vond klump i halsen. Gråteklumpen. Den har jeg holdt unna en liten stund nå! Jeg kjente jeg ble i dårlig humør og tenkte at, nei detta orker jeg ikke. Men det er så viktig å slippe det ut å tillate seg selv å være trist og gråte en skvett. Man må tørre å kjenne på disse følelsene også. Jeg vet det er mange der ute som kjenner på det å ha på seg den masken! Når folk spør åssen du har det så er det ofte ikke rom for å svare noe annet enn "Jo det går bra." Eller så sier man det uansett slik at man selv slipper å kjenne etter hvordan ting faktisk er. I samfunnet vi lever i skal vi væra så forbanna sterke hele tiden og ting skal væra så perfekt. Alle vet jo egentlig at ting ikke alltid er perfekt. Tro meg, det er alltid masse som skjuler seg bak husets fire vegger! Vi har alle våre ting! 

Møtte en gammel venn på butikken her om dagen og vi stopper opp for den typiske smalltalken. Han sier det var veldig hyggelig å se meg og spør hvordan det går. Jeg svarer at det har gått bedre... Det uttrykket når man svarer noe den andre personen ikke forventer er priceless! 

Jeg har en oppfordring til alle dere der ut som ikke har det helt topp akkurat nå... Når noen spør så si det!! svar ærlig. Slipp masken og vis at livet går opp og ned. Er ikke det at man trenger å fortelle alle alt, eller forvente at man skal få støtte av alle. Men jeg skal love deg at det gjør noe godt for deg selv bare ved å si det. Prøv det!;) 

Nå har jeg laget rundstykker og kakao som en sen frokost.. Og akkurat i dag kjenner jeg veldig på at alt jeg vil er å servere dette til noen, dele dette med noen, sitte ned sammen og spise som en familie. Snakker selvfølgelig om to spesielle <3 Det er så rart, for selv om jeg vet at de har det bedre nå og at jeg også kommer til å ha det bedre uten dem, så savner jeg det veldig og noen dager er veldig vonde. Men kjærlighetssorg er vondt og det er en del av livet!  Jeg tillater meg selv å ha dårlige dager og viser/forteller det til de rundt meg -og alle dere. Det er dritt og det er vondt, men NORMALT! Livet kommer med noen brutale nedturer, men man kommer alltid styrka ut av det! <3 

Nå skal jeg nyte denne frokosten jeg har laget til meg selv før jeg skal besøke favorittkusina og mine fantastiske "tanteunger". Man må tillate de vonde følelsene å dukke opp og bruke litt tid på å kjenne på dem. Men så er det utrolig viktig å fylle dagene med noe/noen som gjør deg godt!!!

       

Ønsker alle sammen en fin dag og vil gjerne høre fra noen av dere som tar utfordringen og hvilke reaksjoner dere møtte :D 

 

5 kommentarer

Hemmelig Beundrer

05.03.2017 kl.13:12

Er nøkkelost og brunost favorittpålegget ditt?

angelinahappy

05.03.2017 kl.13:38

Hemmelig Beundrer: neeeh. Men brunost på varme rundstykker er favoritten:)

SC

06.03.2017 kl.06:10

Kjempefint skrevet.

Syns du er utrolig tøff som både tør å kjenne på og uttrykke de vonde følelsene, og at du klarer å snu det til noe som kan hjelpe andre å føle seg bedre.

Og hvis du følger dine egne råd og har en så positiv instilling er jo ting nesten nødt til falle på plass etterhvert:):)

angelinahappy

06.03.2017 kl.09:36

SC: tusen takk for det! Ja det har vært mye øving på komme dit da. Hehe! Men håper virkelig mine erfaringer og tips kan være til hjelp for noen:) ja satser på på det, til slutt :) ha en fin dag!

Turid

06.03.2017 kl.11:29

Ja du er ærlig Angelina da kommer mann langt med livet.

Skriv en ny kommentar

angelinahappy

angelinahappy

27, Vestre Toten

Utdannet barnevernspadagog og har hatt mange spennende erfaringer med jobb på atferdsinstitusjon, skole og asylmottak! For og ikke glemme livserfaring:) For tiden har jeg tatt en pause fra A4 livet.. Nå jobber og lever jeg i Rio de Janeiro i Brasil<3

Kategorier

Arkiv

hits