Noe å fortelle...

I dag har vi hatt en liten utflukt på jobb, noe som var utrolig koselig! Kjenner jeg blir varm lengst inni hjerterota når jeg ser smila på de barna jeg har hatt med meg på gårdsbesøk i dag.

Det er så mange av oss som tar alt som en selvfølge! Har du noen gang vært det barnet som har kommet tilbake på skolen etter ferie og ikke hatt noe å fortelle?? Alle rundt deg spør hva du har gjort i ferien og alle andre har masse å fortelle, men der står du og ikke har gjort noen verdens ting. Dette kan det være mange årsaker til...Foreldre med lite penger, omsorgssvikt, syke foreldre, eller kanskje har ikke familien noe nettverk?!  jeg er helt sikker på at mange kjenner seg igjen eller kjenner noen som ikke hadde noe å fortelle! Om du er en lærer, omsorgsperson, mor, far, nabo eller venn, så ta med det barnet på en opplevelse slik at han/hun også får noe å fortelle. Det er så viktig!! 

Jeg var også så heldig at jeg selv fikk ri litt i dag...

Det ble ridning på barbak i dag og dette må jeg ærlig innrømme var litt ubehagelig. Med sal slipper man all den gnissinga!! På en annen side så er dette det mest actionfulle som har skjedd på dette området på lang tid, så jeg skal ikke klage!:P Viktig og alltid finne det positive i ting :)
 

2 kommentarer

stavangerinmyheart

01.03.2017 kl.20:24

Så flott innlegg:)) Ønsker deg en fantastisk kveld.

angelinahappy

01.03.2017 kl.20:26

stavangerinmyheart: Tusen takk for det :) God kveld til deg også!

Skriv en ny kommentar

angelinahappy

angelinahappy

27, Vestre Toten

Utdannet barnevernspadagog og har hatt mange spennende erfaringer med jobb på atferdsinstitusjon, skole og asylmottak! For og ikke glemme livserfaring:) For tiden har jeg tatt en pause fra A4 livet.. Nå jobber og lever jeg i Rio de Janeiro i Brasil<3

Kategorier

Arkiv

hits