Dette er meg :)


 Siden jeg ikke har ett liv utenom jobb, men likevel har dårlig råd om dagen, bestemte jeg meg for å satse på blogging!! Denne bloggen kommer til å være ærligheta sjøl. Jeg er en person som har vært så heldig (uheldig) å få oppleve masse i livet... Og hvem veit kanskje mine tanker og erfaringer kan være til hjelp for noen :) 

Kort om meg: 27 år fra Toten. Jeg er utdannet barnevernspadagog, spiller håndball og veldig glad i å drive med sang og teater. Jeg har en fantastisk jentegjeng rundt meg og en stor familie! Altså mor, far, søsken og alt det der. En egen liten familie er ikke på plass. 1/2 år siden= ny by, samboer, stedatter, tanker om giftemål og egne barn, NÅ= SINGEL og katteeier. Så ja, livet skjer hele tiden! Lev i nuet sier jeg bare!

Jeg gleder meg til å by på meg selv og håper du vil lese om; singellivet, dating, ensomhet, katt, yoga, motivasjon, vennskap, familie, asylmottak, barnevern, eventyr og andre rarerier! 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

angelinahappy

angelinahappy

27, Vestre Toten

Utdannet barnevernspadagog og har hatt mange spennende erfaringer med jobb på atferdsinstitusjon, skole og asylmottak! For og ikke glemme livserfaring:) For tiden har jeg tatt en pause fra A4 livet.. Nå jobber og lever jeg i Rio de Janeiro i Brasil<3

Kategorier

Arkiv

hits